Tennis

Aliona Bolsova, emparellada amb la romanesa Sorana Cirstea (2) en el Catalonia Open WTA 125

La palafrugellenca no ha estat de sort en el sorteig. La blanenca Marina Bassols s’estrenarà amb l’argentina Nadia Podoroska i la barcelonina Rebeka Masarova s’ha donat de baixa

La palafrugellenca Aliona Bolsova (130a de la WTA) ha quedat emparellada amb la romanesa Sorana Cirstea, segona cap de sèrie i 44a en el rànquing, en la primera eliminatòria del Catalonia Open WTA 125, que es disputa aquesta setmana a les instal·lacions del CT Reus Monterols. Més afortunada ha estat l’altra catalana en el quadre gran, la blanenca Marina Bassols (119a), que s’estrenarà amb l’argentina Nadia Podoroska (104a). L’altra catalana que havia estat anunciada, la barcelonina Rebeka Masarova (74a), s’ha esborrat finalment del torneig. Masarova havia arribat fins a la tercera eliminatòria del WTA de Madrid, tot i que lluïa un aparatós embenat a la cuixa dreta.

Teichmann, cap de sèrie número u

L’organització del Catalonia Open WTA 125 va lliurar diumenge una de les invitacions que tenia pendents a Jil Teichmann, una jugadora nascuda i criada a Barcelona, però que competeix per Suïssa, el país d’origen dels seus pares. Teichmann, 30a del rànquing WTA, serà la primera cap de sèrie i s’estrenarà amb la seva compatriota Ylena In-Albon. Teichmann té fitxa pel RCT Barcelona i el 2011 va assolir el títol de campiona de Catalunya infantil.

Judith Hernández Miranda, eliminada a la prèvia

Aquest matí s’ha disputat la fase prèvia del torneig i ha quedat eliminada la catalana Judith Hernández Miranda, que ha perdut per un doble 6-1 contra la valenciana Angela Fita Boluda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)