Tennis

Nuria Párrizas tomba la quarta favorita en el Catalonia Open WTA 125

La tennista andalusa ha vençut la jove xinesa Xinyu Wang (4), per 6-0 i 7-6, en la primera eliminatòria del Trofeu Internacional Reus Costa Daurada

L’andalusa Nuria Párrizas, la quarta espanyola amb millor rànquing WTA (76a), ha superat la xinesa Xinyu Wang (4), per 6-0 i 7-6, en un dels partits més interessants de la primera eliminatòria del Catalonia Open WTA 125 Trofeu Internacional Reus Costa Daurada. En la jornada inaugural, també ha caigut del quadre principal un altre cap de sèrie, la veterana francesa de 33 anys Alizé Cornet (8), que no ha tingut cap possibilitat contra la jove valenciana Leyre Romero Gormaz (6-0 i 6-2). En la segona eliminatòria, Parrizas se les heurà amb la neerlandesa Arantxa Rus, que s’ha desfet en tres sets de la hongaresa Dalma Galfi (1-6, 6-4 i 6-4), mentre que Romero jugarà contra la colombiana Camila Osorio, que ha vençut la japonesa Moyuka Uchijima (6-2 i 6-4).

Avui han entrat en joc dos altres caps de sèrie que sí han complert les expectatives, la nord-americana Lauren Davis (3) i la italiana Jamine Paolini (6), que han tombat respectivament a l’austríaca Julia Grabher (6-2 i 7-6) i l’espanyola Carlota Martínez Cirez (6-2 i 6-1).

El torn de Bassols i Bolsova

Demà entraran en acció les dues catalanes en el quadre, la blanenca Marina Bassols, que s’estrenarà contra l’argentina Nadia Podoroska, i la palafrugellenca Aliona Bolsova, que tindrà un debut molt complicat contra la segona cap de sèrie, la romanesa Sorana Cirstea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)