Tennis

Bolsova i Bassols són eliminades a la primera en el Catalonia Open WTA 125

La palafrugellenca perd contra Cirstea, la segona favorita, per 7-5 i 6-0, i la blanenca cedeix per 6-4 i 6-2 enfront Podoroska

Les catalanes Marina Bassols i Aliona Bolsova han quedat eliminades en la primera eliminatòria del Catalonia Open WTA 125 Trofeu Internacional Reus Costa Daurada que s’està disputant al CT Monterols. Aliona Bolsova ha estat derrotada per la segona favorita del torneig, la romanesa Sorana Cirstea per 7-5 i 6-0 en 1h24, mentre que Marina Bassols ha perdut per 6-4 i 6-2 contra l’argentina Nadia Podoroska en 1h42.

La palafrugellenca ha aguantat molt bé en el primer set i ha mantingut el partit anivellat fins el dotze joc en que la romanesa ha aconseguit el primer trencament de servei. En la segona mànega ha estat completament superada. La blanenca ha perdut el seu servei en el primer joc del primer set i ja no ha pogut remuntar. En el segon s’ha posat amb un 0-2 a favor i després ha cedit sis jocs de manera consecutiva.

La primera favorita del torneig, la suïssa Jil Teichmann s’ha imposat per un clar 6-1 i 6-3 a la seva compatriota Ylena In-Albon. La russa Anna Blinkova, la cinquena cap de sèrie, ha derrotat per 6-2, 1-6 i 6-4 la seva compatriota Kamilla Rakhimova. La nord-americana Caty McNally (7) ha guanyat per 6-4 i 6-3 l’aragonesa Irene Burillo, mentre que la castellonenca Sara Sorribes ha estat eliminada per l’ucraïnesa Dayana Yastremska per 7-6 (5) i 6-3, i la valenciana Angela Fita ha perdut per 6-1 i 7-5 contra la nord-americana Elizabetg Mandlik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)