L’Atlètic Barceloneta s’exhibeix contra el CN Barcelona (17-8)

L’equip mariner tindrà divendres (20:45 h) a la Nova Escullera la primera oportunitat per segellar l’accés a la final

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha exercit la seva superioritat sobre el CN Barcelona (17-8) i és a un triomf de certificar el bitllet per a la final al títol de lliga. El segon assalt de la semifinal serà divendres a la Nova Escullera (20.45 h). L’equip mariner, amb una gran defensa, ha exhibit el seu potencial ofensiu contra el seu rival veïnal. Els golejadors locals han estat Alejandro Bustos (4), Alberto Munárriz (3), Dusan Matkovic (3), Unai Biel (3), Martin Famera (2), Fran Fernández i Roger Tahull, mentre que pels visitants han anotat Òscar Asensio (2), Abel Ramon (2), Guillem Garcia (2), Robert López i Blai Mallarach.

L’Atlètic Barceloneta ha marcat diferències des del primer quart (4-1). El conjunt cenebista, gràcies a l’aportació dels seus boies, Òscar Asensio i Abel Ramon, ha fet un pas endavant en el segon quart, però els d’Elvis Fatovic es mostraven molt efectius en les accions de superioritat i arribaven al descans llarg amb 4 gols de renda (8-4). Després de la represa, el conjunt mariner ha sentenciat el duel amb un altre parcial de 4-1 (12-5). En l’intercanvi de gols final també ha sortit vencedor el Barceloneta (5-3).