Patinatge

El xou de l’europeu

Patinatge. Deu equips catalans seran presents a Paredes. El CPA Girona, campió de Catalunya i d’Espanya, intentarà aconseguir el títol en els grups grans

Deu conjunts catalans participaran en el campionat d’Europa de grups de xou i quartets que es disputa fins dissabte a la localitat portuguesa de Paredes. En la modalitat de grups de xou grans, que es disputarà demà, el CPA Girona, actual campió de Catalunya i d’Espanya, aspira a pujar al lloc més alt del podi. El conjunt gironí estarà acompanyat pel CPA Tona, segon en l’estatal, i el PA Maçanet, quart en el campionat d’Espanya. El CPA Olot, actual campió europeu, no defensarà el títol. Va acabar tercer en l’estatal i no disputa aquest campionat d’Europa. El CPA Girona va ser quart en l’europeu de l’any passat, que es va disputar a Itàlia, i intentarà arribar al podi i lluitar per la medalla d’or contra els conjunts italians.

Els grups de xou petits decidiran el títol aquesta tarda, i el CPA Tona, el campió català i estatal, buscarà una plaça en el podi, i si pot ser el primer lloc. També tindrà com a principals rivals els conjunts italians. L’AS Cunit i el CP l’Aldea completen la participació catalana en aquesta modalitat. En quartets sèniors l’AP Lliçà de Vall i el CPA les Franqueses lluitaran per arribar al podi.

En les competicions de les categories júniors hi haurà dos equips catalans en competició. En grups de xou júniors el CPA Olot, actual campió europeu, defensarà el títol. En l’estatal va ser tercer, al darrere dels equips gallecs CPA Gondomar i CPA Condado. En els quartets júniors hi seran presents el CPA Caldes d’Estrac, tercer de l’estatal, i el conjunt càntabre Alexmar, campió estatal.

GRUPS PETITS

El CPA Tona, campió català i estatal, està entre els favorits a pujar al podi
Grups de xou grans
(Demà, 19.45 h)
- CPA Girona
- CPA Tona
- PA Maçanet
Grups de xou petits
(Avui, 21.03 h)
- CPA Tona
- AS Cunit
- CP l’Aldea
Grups de xou júniors
(Avui, 19.38 h)
- CPA Olot
Quartets sèniors
(Avui, 18.30 h)
- AP Lliçà de Vall
- CPA les Franqueses
Quartets júniors
(Demà, 18.45 h)
- CPA Caldes d’Estrac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)