Tennis

Definits els quarts de final del Catalonia Open WTA 125 de Reus

Teichmann, primera favorita, venç Arango (6-3 i 6-4), i Cirstea, la segona, derrota Schmiedlova (7-5 i 6-4)

Els quarts de final del Catalonia Open WTA 125 Trofeu Internacional Reus Costa Daurada han quedat definits i les tres primeres cap de sèrie hi han accedit. La suïssa Jil Teichmann, la primera cap de sèrie, s’ha imposat per 6-3 i 6-4 a la colombiana Emiliana Arango, i s’enfrontarà en els quarts a l’ucraïnesa Dayana Yastremska que s’ha desfet de la russa Anna Blinkova (5) per 6-4 i 7-5. La segona favorita, la romanesa Sorana Cirstea, ha derrotat per 7-5 i 6-4 l’eslovaca Anna Carolina Schmiedlova i jugarà els quarts contra la nord-americana Caty McNally (7) que ha superat per 1-6, 6-4 i 6-1 l’argentina Nadia Podoroska en 2h22.

La nord-americana Lauren Davis (3) ha guanyat la búlgara Viktoriya Tomova per 6-2, 2-6 i 7-5 en 2h29 i en els quarts en trobarà a la colombiana Camila Osorio que en una hora i quart ha derrotat per 6-0 i 6-2 la valenciana Leyre Romero. La granadina Nuria Párrizas s’ha imposat a la neerlandesa Arantxa Rus per 6-2 i 6-3 i jugarà els quarts de final contra la nord-americana Elizabeth Mandlik, una jugadora que ve de la prèvia, i que ha guanyat l’italiana Jasmine Paoli (6) per 4-6, 7-5 i 6-2 en 2h29.

Eliminades en els dobles

En els quarts de final de la modalitat de dobles la palafrugellenca Aliona Bolsova i la kazakh Anna Danilina (4) han perdut per 3-6, 6-2 i 8-10 contra la valenciana Angela Fita i la neerlandesa Aratxa Rus. La blanenca Marina Bassols i la valenciana Leyre Romero han estat derrotades per les segones favorites, la xilena Alexa Guarachi i la neozelandesa Erin Routliffe per 5-7, 7-6 (5) i 7-10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)