Taekwondo

Yastremska dona la sorpresa i elimina Teichmann en els quarts del Catalonia Open

La cap de cartell del Catalonia Open W125, la suïssa nascuda a Barcelona i amb una forta vinculació a Catalunya Jil Teichmann (1), ha perdut avui en els quarts de final a la central del CT Reus Monterols contra la ucraïnesa de 22 anys Daiana Yastremska per 7-5 i 7-6 (1). La 30a de la WTA ha sucumbit contra la 149a, que l’ha derrotat amb un joc força més agressiu i profund que ha trencat els esquemes de la barcelonina. La rival de Yastremska serà la nord-americana de 21 anys Elizabeth Mandlik (147a), que s’ha desfet de la sempre combativa granadina Nuria Parrizas per 6-4, 2-6 i 6-1.

La romanesa Sorana Cirstea (2), per la seva banda, ha imposat la seva veterania –33 anys i 44a de la WTA–i ha derrotat amb contundència per un doble 6-2 a la jove nord-americana de 21 anys Caty McNally (7a favorita, 69a de la WTA i 22a del mon en dobles). Sòlida i decisiva en els moments clau, Cirstea ha salvat les sis pilotes de break en contra que ha tingut. Se les heurà amb la nord-americana Lauren Davis (3), que ha vençut a la colombiana Camila Osorio per 6-4 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)