Un Barça solvent supera el tràmit

Handbol. Reacciona ferm a un inici esquerp i juga avui la semifinal de copa contra l’Ademar

Barça 43 Torrelavega 29

BARÇA:Nielsen (p), Mem (6), Wanne (5,1p), N’Guessan, Aleix (4,1p), Petrus i Fabregas (1) -set inicial-; Valera (1), Carlsbogard (1), Janc (6), Gonzalo (ps,2), Soler, Cindric (6), Makuc (4), Richardson (2,1p) i Frade (2).TORRELAVEGA:Mijuskovic (p,1), Borja Lombilla (1), Cangiani (4), Casanova (6), Maestro (1), Popovic (4) i Czaplinski (4) -set inicial-; Moreno (1,1p), Crespo, Jorge Prieto (3), Villoria, Calle (p), Colunga (1), Berrio, Martínez (2), i Gándara (1).PARCIALS:2-2, 7-6, 9-10, 13-11, 16-11, 19-14; 21-15, 27-18, 30-21, 34-24, 38-24 i 43-29 .ÀRBITRES:J.M. Inmiest ai A. Rodriguez.

El Barça va superar per 43-29 el debutant Torrelavega a Santander en els quarts de la copa del Rei i jugarà avui (18 h, Esport3) la semifinal contra l’Ademar Lleó, que va eliminar el Guadalajara per 23-35. El Torrelavega va sorprendre d’inici amb un 2-5 en set minuts, amb Popovic fent mal en el pivot i una defensa poc contundent. El Barça va reaccionar amb rapidesa (5-5), però l’equip cantàbric es va tornar a posar al davant (7-9), fet que va provocar el temps mort de Carlos Ortega, molest. Amb els ajustos defensius i Nielsen més inspirat sota els pals, la piconadora blaugrana va començar a funcionar i es va arribar al descans amb el partit força més encarrilat (19-14). Amb Gonzalo a ple rendiment sota els pals –MVP del partit– i quatre gols seguits a porteria buida quan el Torrelavega atacava amb set efectius, el Barça (25-14) ja no es va deixar intimidar.