Tennis

Mandlik i Cirstea (2) jugaran la final del Catalonia Open WTA 125 al Monterols

La nord-americana de 21 anys procedent de la fase prèvia Elizabeth Mandlik (147a de la WTA) i la romanesa de 33 anys Sorana Cirstea (2) jugaran demà a la central del Reus Monterols (13h) la final de la primera edició del Catalonia Open WTA 125-Trofeu Internacional Reus Costa Daurada.

Mandlik, filla de la tennista txeca Hana Mandlikvoa –guanyadora de quatre títols de gran eslam–ha superat la ucraïnesa Daiana Yastremska (149a de la WTA) per 7-5, 4-6 i 6-4 en 2h14 gràcies a la seva major solidesa des del fons de la pista, amb un joc més homogeni i assumint menys riscos que la seva rival. La tennista d’Odessa ha comès massa errors no forçats amb la seva dreta en el primer set i això l’ha hipotecat. No obstant això, ha neutralitzat el trencament que havia aconseguit la de Florida en el sisè joc i ha forçat al 5-5. Però no ha sabut rematar la feina. En el segon parcial, ha millorat, recordant en algunes fases la seva actuació de divendres en els quarts quan va eliminar a la suïssa Jil Teichmann (1). Però la fiabilitat de la nord-americana s’ha acabat imposant, un triomf consumat amb un break en el novè joc.

Cirstea, 33a de la WTA que va arribar a ser la 21a i que el 2009 va tastar els quarts de final de Roland Garros, ha imposat la seva millor gamma de cops –sobretot la dreta creuada– per superar la nord-americana Lauren Davis, tercera favorita i 44a de la WTA, per 6-4 i 7-5 en 1h40. La tennista d’Ohio s’ha avançat en tots dos sets per 4-2 amb pocs errors i bona capacitat defensiva, però ha estat llavors quan la romanesa ha exhibit el seu millor tennis, agressiu, però amb una millora en el marge de seguretat. Totes dues s’havien enfrontat curiosament tot just la setmana passada en la primera eliminatòria del WTA 1000 de Madrid amb triomf de Cirstea en tres sets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)