Futbol sala

El Barça reacciona tard a Cartagena (7-5)

Tot i la derrota, el conjunt blaugrana encara depèn d’ell per certificar el primer lloc de la fase regular en les dues jornades que resten

El Barça ha sucumbit clarament a la pista del Jimbee Cartagena (7-5), que ha passat per sobre dels blaugrana durant bona part de la segona part. El conjunt local ha arribat a manar per 6-2 (37’), però l’equip català ha reaccionat a última amb porter jugador i a punt ha estat de donar un disgust als amfitrions. Tot i la desfeta, l’equip de Jesús Velasco encara té el lideratge de la fase regular a les seves mans. El Barça acabarà primer si guanya en les dues últimes jornades del campionat, independentment del que faci el Mallorca Palma.

La primera meitat ha acabat en taules. Ferrao ha marcat un golàs a la mitja volta (3’). El tècnic del Jimbee Duda ha estat expulsat per protestar (10’), però el conjunt local lluny d’enfonsar-se ha tingut una reacció espectacular. Waltinho (18’) ha empatat abans del descans i ha estat el clar dominador durant gairebé tota la segona meitat. El Barça ha desaparegut i ha anat a remolc del seu rival, tot i la reacció final ha maquillat el resultat. Els golejadors han estat Antonio Pérez, Matheus (2) i Dyego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)