Tennis

Francesca Curmi guanya el Pola Giverola de Tossa

La maltesa Francesca Curmi s’ha endut el triomfen la segona edició del torneig internacional femení de tennis ITF World Tennis Tour Pola Giverola, de Tossa de Mar. Curmi, número 392 del rànquing WTA, ha superat la catalana Georgina Garcia-Pérez (2-6 i 6-7) en 1 hora i 35 minuts. De categoria W25+H, la competició estava dotada amb 25.000 dòlars en premis.

Georgina Garcia-Pérez s’hava imposat en dobles, formant parella amb la suïssa Conny Perrin, però no ha pogut fer el doblet. És el segon títol de la carrera de Curmi, de 20 anys.

“Hem gaudit d’un gran torneig cada cop més consolidat. El nivell tècnic ha estat molt elevat, tenint en compte que en aquestes mateixes dates hi havia campionats d’un nivell superior i amb premis més llaminers”, comenta Jordi Avellí, president del CT Pola Giverola i director d’operacions de Med Playa. L’ITF Pola Giverola ha posat a disposició de les esportistes nou pistes, tres d’elles de terra batuda només per als entrenaments i les sis restants de superfície sintètica. És la primera prova del circuit Costa Brava Pirineu de Girona de tennis femení, que també inclou la quarta edició de l’ITF Platja d’Aro 365 –a partir de demà– i el setè Open Internacional Femení Solgironès Ciutat de la Bisbal, del 5 a l’11 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)