El CN Sabadell aplana el camí cap a la final amb un contundent 12-4 contra el CE Mediterrani

L’Astralpool CN Sabadell, amb una espectacular posada en escena i una defensa infranquejable comandada per Laura Ester sota els pals, ha superat el CE Mediterrani en el primer assalt de les semifinals (12-4) i aplana el camí cap a la final de lliga. L’equip de David Palma s’ha apuntat tots quatre parcials (3-1, 3-0, 2-1 i 4-2). El segon capítol de la semifinal, en una eliminatòria al millor de tres partits, serà dijous a la piscina Josep Vallès (20.15 h). Les golejadors del CN Sabadell han estat Judith Forca (2), Irene González (2), Elena Ruiz (2), Maggie Steffens (2), Maica (1), Bea Ortíz (1) i Sabrina van der Sloot (1), mentre que pel CE Mediterrani han marcat Paula Crespí (1), Sarah Lizotte (1), Axelle Crevier (1) i Daniela Moreno (1).

El CN Sabadell ha fet tota una declaració d’intencions només començar. Un parcial de 3-0 (Maica, Forca, de penal, i Bea Ortíz) en 2 minuts han forçat a què Marian Díaz demanés temps mort. El Medi ha aturat l’embranzida local i ha tancat el primer quart amb un 3-1, després d’un altre penal executat per Paula Crespí. Al conjunt de Sants, però, li costava molt veure porteria i no podia evitar que l’equip local obrís l’escletxa fins al 6-1 al descans, amb Irene González (2) i Elena Ruiz com a protagonistes. Amb el partit encarrilat, l’equip vallesà no ha tingut problemes per gestionar i ampliar la seva renda contra un rival que en cap cas ha pogut capgirar el resultat.