Més esport

Els Jocs Emporion arriben a la novena edició

El Pla de l’Estany serà el marc, des d’aquest divendres, de la novena edició dels Jocs Emporion, impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines. Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit esperen 5.500 participants per fer 19 activitats adreçades a tots els públics. Serà la segona vegada que aquests Jocs es fan a la comarca, que ja els va acollir el 2016.

Bàsquet, patinatge artístic, natació, futbol 7, gimnàstica artística, judo, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei sobre patins, atletisme i voleibol son les principals disciplines i amb el mal temps previst la majoria d’elles s’han programat sota cobert. La trobada esportiva per a gent serà al pavelló de la Draga de Banyoles, i la multiesportiva, entre el pavelló de Fontcoberta i el de Palol de Revardit. El Barça Activa’t es farà al pavelló de Can Puig de Banyoles.

La Gala Valors en Acció diumenge a l’Auditori de Girona serà el colofó. S’hi premiaran els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en totes les activitats organitzades pels consells esportius de les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)