Handbol

La Granollers Cup tanca les inscripcions amb rècord de participants

Més de 6000 jugadors, repartits en 425 equips, competiran en la 23a edició del torneig de base més gran del sud d’Europa

La Granollers Cup, el torneig d’handbol de base més gran del sud d’Europa, ha tancat les inscripcions amb una xifra rècord de 425 equips participants, 145 més que en l’última edició. La competició destinada a jugadors de les categories alevina, infantil, cadet, juvenil i júnior, es disputarà del 28 de juny al 2 de juliol en setze pistes de joc, la gran majoria a la capital vallesana, però també a Canovelles i Les Franqueses. Durant el torneig es preveu que es jugaran fins a 1281 partits. La Granollers Cup continua aproximant-se a l’equitat de gènere i aquest cop hi haurà un 46% de participació femenina, que també suposa un rècord.

Granollers acollirà més de 6.000 jugadors i jugadores de més de vint països: d’Alemanya, Andorra, Argentina, Brasil, Canadà, Xile, Eslovènia, França, Gran Bretanya, Islàndia, Israel, Itàlia, Noruega, Polònia, Portugal, Suècia, Suïssa, Tunísia i la República Txeca. A més, hi haurà representats de nou comunitats de l’Estat espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)