Waterpolo

Víctor González, nou entrenador del CN Mataró

Formarà tàndem a la banqueta amb Ivan Sánchez i prendrà el relleu d’Andrei Iosep

Víctor González ha estat presentat avui com a nou entrenador del CN Mataró amb vista al curs vinent després de tancar una etapa de tres temporades al capdavant del CN Barcelona. L’extècnic cenebista formarà tàndem a la banqueta mataronina amb Ivan Sánchez. En les últimes setmanes, el club maresmenc ja havia anunciat la renovació d’Hugo Castro, Tom de Weerd, Charlie Negus i Eudald Flaqué, i el fitxatge de Daniel Ivaylov Patchaliev. El CN Mataró ha completat una gran temporada, classificant-se en cinquè lloc a la lliga i aconseguint bitllet per a la competició europea.

Molts canvis al CN Barcelona

Tot i que encara no s’ha fet oficial, sembla que la destinació del tècnic d’aquest curs, Andrei Iosep, serà a la banqueta del CN Barcelona. En aquest sentit, la plantilla cenebista viurà una autèntica renovació i ja és segura la marxa de fins a nou jugadors: Marc Frigola i Robert López, que marxen becats als Estats Units, Pau Vilar, Blai Mallarach, Guillem Garcia, Òscar Asensio, Luca Cupido, Marko Vavic i Tim Putt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)