El CN Sabadell supera l’Spandau 04 de Berlín a domicili (10-11)

Són els primers punts que el conjunt vallesà suma fora de casa a la Champions

L’Astralpool CN Sabadell ha superat l’Spandau 04 de Berlín a domicili (10-11) i ha sumat els primers punts de la Champions fora de casa. Tot i que ja no tenia cap possibilitat d’accedir a la final a vuit, l’equip vallesà ha tornat a exhibir la seva vessant més competitiva i afrontarà amb la moral reforçada el play-off final de la lliga, la setmana vinent contra l’Atlètic Barceloneta. Ha estat un partit d’alternatives, però els sabadellencs han jugat el tram final amb més determinació (4-4, 2-3, 3-2 i 1-2). Amb aquest triomf, l’equip de Quim Colet avança l’Spandau en la classificació. L’equip alemany, amb 11 punts, ja ha perdut també les mínimes esperances que tenia d’accedir a la fase final de Belgrad.

L’Spandau ha presentat les seves credencials amb dues canonades. I el CN Sabadell ha replicat amb quatre gols seguits, Fran Valera, per partida doble, Ramiro Veich, de contraatac, i Lluc Bertran, amb un xut ajustat al pal. Ha estat un primer quart de ratxes i dos gols seguits de l’esquerrà Marin Restovic han deixat el primer parcial amb taules (4-4). En l’intercanvi de gols del segon quart, l’equip vallesà ha pres la iniciativa (6-7), amb Sergi Cabanas, Bernat Sanahuja (penal) i Dusan Banicevic, des de la boia, com a protagonistes.

El frec a frec s’ha mantingut en la segona part. En l’últim període, el segon penal executat per Sanahuja i un gol de Kanstantin Averka han obert una escletxa de dos gols (9-11) que el CN Sabadell ha sabut gestionar per acabar-se enduent la victòria.