Futbol sala

El Barça empata a casa contra el Manzanares (2-2) i perd el lideratge

Ferrão envia al pal un doble penal amb el temps exaudit

El Barça ha perdut el lideratge de la lliga a una jornada del final de la fase regular. Els blaugrana han empatat a casa contra el Quesos Hidalgo Manzanares (2-2) i com que el Palma ha guanyat l’ha superat i li treu un punt quan només falta una jornada. Ferrão ha disposat d’un doble penal amb el temps exaudit per guanyar el partit, però l’ha enviat al pal. El Barça no ha fet un bon partit, i perdia a falta d’un minut.

Els blaugrana s’han avançat amb un gol de Catela en el minut set, però no han fet un bon joc ni han dominat al Manzanarez, que ha aprofitat una errada del porter Dídac i ha empatat a quatre minuts del descans. en la segona meitat el conjunt visitant s’ha avançat i després ha enviat una pilota al pal. El Barça ha buscat l’empat i ha tingut ocasions. A un minut del final Ferrão ha marcat de doble penal, el seu gol 300 amb el Barça, però després n’ha desaprofitat un altre per aconseguir la victòria.