Tennis

Badosa passa als quarts del Masters 1.000 de Roma després de tres hores de lluita

L’empordanesa derrota per 6-4, 6-7 (4) i 6-2 la txeca Muchova

Paula Badosa ha lluitat durant tres hores i quatre minuts per aconseguir una brillant victòria i classificar-se pels quarts de final del Masters 1.000 de Roma. L’empordanesa ha derrotat en els vuitens la txeca Karolina Muchova per 6-4, 6-7 (4) i 6-2. Demà jugarà els quarts contra la letona Jelena Ostapenko (20).

Paula Badosa ha iniciat el partit amb problemes amb el seu servei i Karolina Muchova ha tingut ocasions de trencament les dues primeres vegades que ha servit, i a la tercera ha fet un break. La txeca s’ha situat amb un 2-4 al mantenir el seu servei, però a partir d’aquí l’empordanesa ha dominat el set amb cops guanyadors i aprofitant les errades de la seva rival. Ha guanyat quatre jocs de manera consecutiva amb dos trencaments i s’ha imposat per 6-4.

Novament en l’inici del segon set Paula Badosa no ha estat encertada i en el primer joc ha cedit el primer break. L’empordanesa ha continuat lluitant i l’ha recuperat, però s’ha entrat en un seguit de trencaments, quatre consecutius, s’ha mantingut la igualtat i s’ha arribat al tie-break on Karolina Muchova, que ha fet una demostració de deixades, s’ha emportat la mànega per 6-7 (4).

El darrer set ha començat amb un break de Paula Badosa i s’ha mantingut per davant en tot moment. Un nou trencament de servei en el setè joc ha posat fi a la resistència de Karolina Muchova i la jugadora de Begur s’ha emportat el tercer set per 6-2 i una treballada victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)