Natació

Siobhan Haughey i Ippei Watanabe, guanyadors del Ciutat de Barcelona

La nedadora de Hong Kong Siobhan Haughey i el japonès Ippei Watanabe han guanyat el trofeu Ciutat de Barcelona, segona etapa del circuit Mare Nostrum, amb els registres aconseguits en la jornada de dimecres en els 100 m lliures (52.50), que és també millor marca mundial de l’any, i els 200 m braça (2:08.48), respectivament. La velocista hongkonguesa, subcampiona olímpica de 100 i 200 m lliure, ha estat una de les sensacions a la piscina Pere Serrat perquè en la cloenda ha segellat dues victòries més, en els 50 m (24.67) i els 200 m lliure (1:55.56).

Mínima per a Adrián Santos

El nedador de Sant Boi Adrián Santos (CN Sant Andreu) ha certificat en les sèries matinals de 50 m esquena (25.16) del trofeu Ciutat de Barcelona la mínima per al mundial de Fukuoka. Santos s’afegeix així a les seves companyes de club que ja estaven seleccionades: Jèssica Vall, Àfrica Zamorano, Emma Carrasco i Ainhoa Campabadal. Amb la feina feta, el nedador del CN Sant Andreu no ha acabat de quadrar l’arribada en la final de la tarda i s’ha hagut de conformar amb el cinquè lloc (25.48). La victòria, nedant pel carrer 8, ha estat per al txec Miroslav Knedla (25.15). En canvi, no han aconseguit la marca fixada per la federació espanyola la fondista cantàbrica del CN Barcelona Jimena Pérez en els 1.500 m (16:31.49), i els nedadors del CN Sabadell Sergio de Celis, quart en els 100 m lliures (49.04), i Marina García, cinquena en els 200 m braça (2:27.91). Jèssica Vall (Sant Andreu), que a principis d’any es va lesionar el turmell, ha demostrat que encara li falta ritme de competició i no s’ha classificat per a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)