Rugbi

UES-Barça: Derbi català en els quarts de la lliga

Rugbi.La Unió Esportiva Santboiana, el campió, rep demà diumenge el Barça en el quart derbi del curs entre tots dos conjunts (12 h)

Les posicions en la segona fase de la divisió d’honor, amb la Unió Esportiva Santboiana quarta i el Barça cinquè han determinat que els dos equips catalans es trobaran demà diumenge en un nou derbi en els quarts de final de la lliga –a partit únic–a les 12 del migdia al Baldiri Aleu en un duel en què el degà inicia a casa la defensa del títol. Els quarts enfrontaran als sis equips del grup A de la segona fase i als dos millors del grup B. Els altres encreuaments son VRAC Quesos Entrepinares-Ordizia –el vencedor jugarà les semifinals contra un dels dos catalans–; Recoletas Burgos-Cisneros i Ciencias de Sevilla- El Salvador.

Serà el quart derbi de la temporada. El Barça es va endur els dos primers en la final de la Supercopa Catalana i en la primera fase de la lliga i l’equip de Sant Boi de Llobregat va vèncer en el de la segona fase de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)