Futbol sala

El Barça perd contra l’Inter (5-2) i acaba segon la fase regular

Els blaugrana jugaran contra el Valdepeñas els quarts de final. L’Industrias goleja per 6-1 el Noia en l’última jornada

El Barça ha finalitzat en la segona posició de la fase regular de la lliga després de perdre a la pista de l’Inter (5-2) en la darrera jornada. Els blaugrana s’enfrontaran en els quarts de final del play-off pel títol, al millor de tres partits, al Valdepeñas, el setè. El primer partit serà dimarts al Palau Blaugrana. El Barça necessitava guanyar i que el Palma perdés per ser primer. Els illencs han perdut per 3-0 a la pista del Cartagena, però els blaugrana també han estat derrotats.

El Barça ha disposat d’ocasions, però l’hi ha costat marcar i l’Inter s’ha avançat en l’inici de la segona meitat. Dos gols de Ferrão en vint segons han donat la volta al partit (1-2) a deu minuts del final. L’Inter ha tornat a empatar, i l’expulsió de Ferrão amb targeta vermella a quatre minuts de la fi ha estat definitiva. L’Inter s’ha tornat a avançar en superioritat i quan els blaugrana han buscat l’empat el conjunt madrileny ha sentenciat amb el 5-2.

L’Industrias Santa Coloma ha tancat la lliga amb una golejada a casa contra el Noia per 6-1. Al descans guanyava per 3-0 i en la segona meitat ha ampliat la diferència. Álvarez i Cardona han marcat dos gols cada un i han completat la golejada Khalid i Rufino.