Tennis

Els brots verds de Paula Badosa

Tennis. WTA. La tennista empordanesa revifa amb Pol Toledo i Eduard Esteve de tècnics, recupera el top 30 i serà cap de sèrie a Roland Garros

Els quarts de final assolits en el WTA 1000 de Roma la setmana passada, els quarts de Stuttgart i els de Charleston, una millora de sensacions notable i tres victòries de prestigi contra jugadores situades entre les 10 millors del món –la tunisiana Ons Jabeur, la nord-americana Coco Gauff i la russa Daria Kasatkina– i haver perdut en el torneig alemany en tres sets i molt ajustadament contra la bielorussa Aryna Sabalenka –2a de la WTA–, és el bagatge prometedor de Paula Badosa des que s’entrena amb el maçanetenc Pol Toledo i el reusenc Eduard Esteve –tots dos del CT Girona–, fent un canvi de rumb a la seva carrera i capgirant una dinàmica negativa. La tennista de Begur tornà avui al top 30 –29a– i això li permetrà sortir de cap de sèrie a Roland Garros, que comença diumenge vinent i que serà la primera gran revàlida que ha d’afrontar. La catalana, que fins ara suma 11 triomfs en la gira de terra, va caure plantant cara dimecres en els quarts de Roma a la letona Jelena Ostapenko, una jugadora expeditiva. Però va lluitar de valent i el dia abans havia remuntat contra la txeca Karolína Muchová. La de Begur, doncs, ha recuperat no només el seu joc sinó l’esperit competitiu. Tot aquest pòsit li serveix per arribar il·lusionada a París, torneig en què, a més d’haver-ne estat campiona júnior el 2015, va arribar als quarts el 2021.

LA DADA

La de Begur ha obtingut tres victòries contra top 10 en les últimes setmanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)