Atletisme

Catalunya guanya el campionat de federacions en proves combinades

Els sis representants de l’equip quadribarrat fan marca personal a Alhama de Múrcia

La selecció catalana ha segellat a Alhama de Múrcia el seu primer títol de campió d’Espanya de proves combinades des que es computa conjuntament la puntuació masculina i femenina, des del 2012. En l’anterior format, l’equip quadribarrat ja havia guanyat vuit edicions en homes i onze en dones. L’altre fet excepcional és que els sis representants catalans van superar la seva marca personal, el que evidencia que arribaven a la cita en un bon moment de forma. El resultat més destacable va ser el de Pol Ferrer, vencedor absolut amb 7671 punts, que suposen un nou rècord català sub23 i la mínima per a l’europeu de la categoria. Van completar l’equip Eloi Santafe, tercer amb 7368, i Guillem Font, segon entre els sub18 (6139). En l’heptatló, Ivet Rovira es va classificar cinquena (4931) i Irene Clemente, setena (4786), mentre que Zuzanna Bednarek va ocupar el tercer lloc entre les sub18 (4358).

La selecció comandada per Fernando Martínez i David Bofill va sumar 24.756 punts i va sortir victoriosa d’un frec a frec molt intens amb els combinats de València i Madrid, segon (24.012) i tercer (23.837), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)