Natació

Adrián Santos i Mario Mollà s’afegeixen a la llista de Fukouka

Natació. També competiran en el mundial Jimena Pérez, Arbidel González i Hugo González

Després del trofeu Ciutat de Barcelona, la Federació Espanyola de Natació ha acabat de configurar la llista per al mundial de Fukuoka (del 23 al 30 de juliol), on hi destaca la incorporació del santboià Adrián Santos (CN Sant Andreu), amb la mínima absoluta en 50 m esquena segellada a la piscina Pere Serrat, i el barceloní Mario Mollà (CN Terrassa), que completarà el relleu de 4x100 m lliure amb el seu company de club, l’extremeny César Castro.

També s’afegeixen a la selecció dos nedadors del CN Barcelona, la cantàbrica Jimena Pérez (800 m) i l’asturià Arbidel González (200 m papallona). A última hora també s’hi ha inclòs el mallorquí Hugo González (Real Canoe), que no va poder assistir al trofeu barceloní per un problema burocràtic, però que ha evidenciat una gran forma en les Pro Swim Series de Mission Viejo (Califòrnia). El nedador del Canoe competirà en els 50 i 200 m esquena, i els 200 m estils. Alguns nedadors que ja figuraven en la primera llista han vist incrementat el seu programa: el tarragoní Carles Coll (CN Sabadell), amb els 200 m braça, i la lleidatana Paula Juste (CN Lleida) i el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell), amb el 4x200 m. Mantenen el programa ja preestablert les nedadores del CN Sant Andreu Jèssica Vall, Àfrica Zamorano, Emma Carrasco i Ainhoa Campabadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)