Ciclisme

Etapa per a Almeida i general per a Thomas al Giro

Joao Almeida (UAE) és el vencedor de la setzena etapa del Giro, amb 206 quilòmetres i cinc ports, dos dels quals de 1a categoria; el primer i l’últim. En aquest darrer el portuguès i Geraint Thomas (Ineos), que recupera el primer lloc en la general, feien passar una mala estona a Primoz Roglic (Jumbo).

Almeida a 5,8 km per l’arribada –Monte Bondone (22,7 km al 6,5%)– deixava enrere la resta de candidats al mallot rosa que ja havia cedit Bruno Armirail (Groupama FDJ) de manera virtual, un cop neutralitzada l’escapada de vuit homes. Roglic es quedava amb Kuss en el tram més exigent de l’ascensió mentre Thomas contactava amb el portuguès a 4,5 mentre Eddie Dunbar (Jayco) es quedava a roda dels dos Jumbo.

El gal·lès s’exprimia pujant fins que a 3 quilòmetres forçava Almeida a col·laborar i els dos treien 40 segons a l’eslovè a la pancarta de 2 km pel final. L’últim era favorable per a Roglic, que amb els dos del davant disputant-se l’etapa frec a frec els últims 150 metres acabava cedint 25 segons, el temps que perd ara amb el mallot rosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)