Tennis

Bolsova és a un triomf del quadre de París

Tennis. Supera la francesa Paquet per 6-4 i 6- 7 (2) i 6-4 en 3h09 i avui es juga l’accés contra l’eslovena Tamara Zidansek (4)

La palafrugellenca Aliona Bolsova va superar el segon partit de la fase prèvia de Roland Garros contra la francesa Chloé Paquet per 6-4 i 6- 7 (2) i 6-4 en 3h09 i es jugarà demà l’accés al quadre principal davant de l’eslovena Tamara Zidansek, quarta cap de sèrie del quadre de qualificació i 110a de la WTA. Bolsova és la 18a favorita de la prèvia i la número 131a de la WTA. L’any 2019, la catalana va arribar als vuitens del gran eslam francès havent superat abans la fase prèvia.

Badosa, 29a favorita

Paula Badosa, per la seva banda, serà avui la cap de sèrie número 29a en el sorteig de Roland Garros, en el qual la polonesa Iga Swiatek serà la primera cap de sèrie. També entra en el sorteig la catalana Rebeka Masarova. La de Begur travessa un bon moment i vol prosseguir amb la reacció apuntada les últims setmanes. L’ascens més dràstic d’enguany és el de la kazakh Elena Rybakina, que va guanyar a Roma la setmana passada, que ja s’havia imposat a Indian Wells –quatre finals durant el curs–i que serà la quarta favorita de París. El primer cap de sèrie del quadre masculí és el murcià Carlos Alcaraz, el rus Daniïl Medvédev figura coma segon i el serbi Novak Djokovic és el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)