Tennis

Ramos inicia el Roland Garros contra Wawrinka i Masarova enfront Gauff

Alcaraz es podria trobar amb Djokovic en la semifinal

Albert Ramos iniciarà la seva participació en el Roland Garros enfrontant-se en la primera eliminatòria al suís Stan Wawrinka, de 38 anys, i guanyador de tres grand eslam entre el 2014 i 2016. El mataroní i el suís es van enfrontar en els quarts de final de Roland Garros l’any 2016 amb victòria de Wawrinka, mentre que Ramos va aconseguir el seu millor resultat en un gran eslam.

Rebeka Masarova jugarà en el seu primer partit del quadre femení contra la nord-americana Coco Gauff, finalista de Roland Garros l’any passat i sisena cap de sèrie. Paula Badosa ha anunciat avui mateix que no podia jugar el segon grand eslam de l’any perquè té una fractura per estrès en la columna vertebral.

El dos primers favorits del quadre masculí, el murcià Carlos Alcaraz i el rus Daniïl Medvédev s’enfrontaran a dos jugadors sortits de la fase prèvia en el seu primer partit, mentre que el tercer cap de sèrie el serbi Novak Djokovic s’enfrontarà al nord-americà Aleksandar Kovacevic. Carlos Alcaraz es podria trobar al grec Stefanos Tsitsiupas, cinquè favorit, en els quarts de final, i en la semifinal es podria creuar amb Novak Djokovic.

En el quadre femení, la primera cap de sèrie i defensora del títol, la polonesa Iga Swiatek, jugarà el primer partit contra l’espanyola Cristina Bucsa, mentre que la segona favorita, la bielorussa Aryna Sabalenka, s’estrenarà contra l’ucraïnesa Marta Kostyuk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)