Futbol sala

El Barça elimina el Valdepeñas i jugarà la semifinal contra l’Inter

Els blaugrana també s’han imposat en el segon partit per un ajustat 3-4

El Barça ha guanyat el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol de lliga a la pista del Viña Albali Valdepeñas per un mínim 3-4 i s’ha classificat per la semifinal. Els blaugrana s’enfrontaran a l’Inter en la semifinal i tindrà el factor pista a favor. El conjunt madrileny també s’ha classificat guanyant els dos primers partits i ha deixat fora el Jimbee Cartagena que havia acabat tercer i tenia el factor pista a favor.

El Barça ha aturat l’embranzida inicial del Valdepeñas i s’ha avançat en el marcador amb un gol de Pito, però només mig minut després els locals han empatat. Un gol d’Antonio i un altre de Sergio González en només tres minuts han tornat a posar per davant als blaugrana (1-3). L’encert en atac no ha estat compensat en defensa i un parell d’errades han permès al Valdepeñas marcar dos gols i arribar al descans amb un empat, 3-3.

El Barça ha sortit amb moltes segones en la segona meitat, ha tingut ocasions, ha fet un pal i Catela ha marcat el 3-4 en el tercer minut. Tres minuts després el porter Dídac ha vist la targeta vermella per fer una falta fora de l’àrea. Els blaugrana han resistit amb un homes menys dos minuts, i després també han aguantat la pressió del Valdepeñas que ha buscat l’empat. El porter Feixas ha fet bones intervencions davant la pressió del Valdepeñas que ha buscat l’empat i en els dos darrers minuts ha jugat de cinc i sense porter. Els blaugrana ha mantingut una bona defensa i s’han emportat la victòria.