Futbol sala

Un Barça-Inter en la semifinal

Futbol sala. Els blaugrana tornen a guanyar el Valdepeñas en el segon partit dels quarts de final

Valdepeñas 3 Barça 4

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, Lemine, Pacheco, Abbasi i Boyis –equip inicial–; Claudino, Lolo, Ivi, Rato, Alberto, Nano, Preá, Bynho i De la Faya.BARÇA:Dídac, Coelho, Dyego, Ferrão i Catela –equip inicial–; Matheus, Antonio, Adolfo, Pito, Sergio González, Ortiz i Feixas.GOLS:0-1 (6’) Pito. 1-1 (6’) Claudino. 1-2 (10’) Antonio. 1-3 (13’) Sergio González. 2-3 (16’) Bynho. 3-3 (19’) Claudino. 3-4 (23’) Catela.ÀRBITRES:Javier Moreno i Jorge Moreno. Targeta vermella a Dídac, del Barça, i groga a Abbasi, Binho i Ivi, del Valdepeñas.

El Barça i l’Inter s’enfrontaran en la semifinal del play-off pel títol. Els blaugrana tindran el factor pista a favor i el primer partit es jugarà el pròxim dissabte 3 de juny al Palau Blaugrana. El Barça va derrotar per un ajustat 3-4 el Viña Albali Valdepeñas en el segon partit dels quarts de final i va situar el 0-2 en l’eliminatòria. El conjunt madrileny també es va classificar en dos partits i en el segon va necessitar la pròrroga per vèncer per 5-4 el Jimbee Cartagena, que havia acabat tercer la fase regular i tenia el factor pista a favor.

El Barça va saber aturar l’embranzida inicial del Valdepeñas i es va avançar en el marcador amb un gol de Pito, però només mig minut després els locals van empatar. Un gol d’Antonio i un altre de Sergio González en només tres minuts van tornar a donar avantatge als blaugrana (1-3). L’encert en atac no estava compensat en defensa i un parell d’errades van permetre al Valdepeñas arribar al descans amb un empat, 3-3.

El Barça va sortir endollat en la segona meitat i Catela va fer el 3-4 en el minut 3. Tres minuts després el porter Dídac va ser expulsat amb targeta vermella per una falta fora de l’àrea. Els blaugrana, amb un Feixas encertat sota els pals, van resistir els dos minuts en inferioritat, i després van aguantar la pressió del Valdepeñas que va buscar l’empat, va tenir bones ocasions i en els dos darrers minuts ho va intentar amb cinc homes i sense porter.