Rugbi

La Santboiana diu adeu a la lliga amb una dura derrota contra el VRAC (46-11)

La UE Santboiana, defensora del títol, ha perdut amb contundència en la semifinal de lliga contra el VRAC Quesos Entrepinares, al Pepe Rojo de Valladolid (46-11). L’equip català sempre ha anat a remolc del seu rival i en la segona part s’ha vist penalitzat per l’expulsió d’Oriol Pujol (49’) i la posterior targeta groga a Joan López (56’).

El Quesos Entrepinares ha marcat territori des del primer moment i als 10 minuts ja dominava per 17-0 després de dos punts de marca. L’equip català ha reaccionat amb dos cops de càstig transformats per Juan Pablo Socino (17-6), però el tram final ha estat nefast pel seus interessos. Una badada defensiva ha deixat via lliure per un tercer assaig molt fàcil per als locals, anotat per Miguel Lainz. El parcial de la primera meitat ja era de 25-6. La vermella a Pujol, per un placatge alt, ha acabat d’enfosquir el panorama per als de Sergi Guerrero després de la represa. En ple festival val·lisoletà, tres assajos més han acabat de signar la sentència (44-6). Encara amb doble inferioritat i amb el partit decidit, la UE Santboiana ha estat capaç d’aconseguir un punt de marca en una gran acció del jove Marcel Sirvent, que ha segellat el definitiu 46-11 i l’adeu dels catalans a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)