Futbol sala

Catalunya obté un empat i un triomf a fora en dos amistosos contra França

Excel·lent balanç per a la selecció catalana femenina absoluta de futbol sala en els seus dos amistosos disputats contra la selecció de França, davant la qual va aconseguir un empat (1-1) i un triomf (2-5). El primer dels amistosos es va disputar dissabte a la Salle Carbonnel de Draguignan i va acabar amb empat a un gol després que ambdós equips oferissin un duel molt equilibrat i en què les defenses es van imposar sobre els atacs. Ainoa va marcar l’únic gol de les catalanes davant un equip francès que s’havia avançat.

El diumenge l’escenari de l’amistós va ser la Salle Paul Cavalier de Puget sur Argens. En aquesta ocasió, l’equip de David Viñes va ser força superior i es va endur la victòria per 2-5 gràcies als gols de Burgui (2), Ainoa, Berta i Judit.

Aquests dos partits eren els primers dins la nova etapa que ha encetat el combinat català després del seu quart lloc al passat Mundial. Cal recordar, en aquest sentit, que Selecció Catalana està preparant la que serà la gran d’aquest any, el campionat d’Europa, en el que a més serà amfitriona d’un torneig que es jugarà al novembre en una seu encara per decidir.

Catalunya va viatjar a França amb una expedició formada per les porteres Ruth Turón (AE Centelles), María Fernanda Justiniano (Egara Futsal) i Marta Páez (Olímpic Argentona); la tanca Elisabet Claus (Olímpic Argentona); les ales Anna Bosch (Teià Futbol Cinc), Berta Vilamala (Teià Futbol Cinc) i Anna Ros (FS Puig-reig); l’ala-tanca Alma Cruz (Teià Futbol Cinc); les ala-pivots Anna Burgaya ‘Burgui’ (AE Centelles) i Carmen Pérez (AE Centelles); i les pivots: Judith Bernabeu (Teià Futbol Cinc) i Ainoa Montoya (Olímpic Argentona). Al capdavant d’aquestes 12 jugadores hi havia un cos tècnic encapçalat pel seleccionador David Viñes, acompanyat d’Oriol Duch com a segon entrenador i de Laia Cutillas com a delegada. També van viatjar a França el president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Dani Vives, i el directiu José Luis Torres, responsable de la parcel·la esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)