Handbol

La rua dels subcampions

Handbol. Els herois de Flensburg celebren l’èxit europeu pels carrers de Granollers

La plantilla del Fraikin BM Granollers, subcampiona de la lliga europea, va traslladar la festa del Flens-Arena als carrers de la capital vallesana. Una munió de joves i no tan joves va acompanyar la rua dels subcampions, que va començar al Palau d’Esports i va anar fins a la plaça de la Porxada. Un fort xàfec va sorprendre els participants durant part del trajecte, però no va ser cap obstacle per arribar fins al punt final de l’itinerari. A la plaça Porxada, els components de l’equip amb el tècnic Antonio Rama i el capità Antonio García al capdavant, van ser rebuts per l’alcaldessa en funcions, Alba Barnusell. Els herois de Flensburg van sortir al balcó de l’Ajuntament per saludar els aficionats i van poder vaure un pilar dels Xics de Granollers.

Europa i comiats

Després de l’intens cap de setmana a Flensburg i les celebracions posteriors, el BM Granollers reprèn avui mateix la lliga Asobal en el partit pendent de la jornada 29a contra el Torrelavega (20 h). Serà un partit especial per molts motius. L’equip vallesà en té prou amb un empat per segellar el bitllet per a la lliga europea, però de ben segur que buscarà els dos punts per continuar pugnant per la segona plaça, que dona l’accés directe a la fase de grups. També és l’últim partit de la temporada a casa i, per tant, serà el comiat dels porters Marc Guàrdia i Rangel Luan, Esteban Salinas, David Roca i Jan Gurri. Ahir el club va anunciar que un sisè jugador deixarà l’equip el curs vinent, l’extrem dret de 22 anys Victor de Sande. Provinent del BM La Roca, va arribar al club granollerí la temporada 2014/15, va jugar quatre cursos en els equips de base, dos al nacional i dos més amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)