Tennis

Alcaraz domina, guanya i cedeix el primer set a Roland Garros

Bolsova i Kalashnikova perden en el primer partit del quadre de dobles

Carlos Alcaraz s’ha classificat per la tercera eliminatòria de Roland Garros al derrotar per 6-1, 3-6, 6-1 i 6-2 el japonès Taro Daniel en 2h35. El murcià, el número 1 mundial, només ha tingut problemes en el segon set quan s’ha trobat amb un 0-3 en contra i no ha pogut remuntar. En la resta del partit ha estat clarament superior al 112 del rànquing ATP, i ha fet punts espectaculars. El grec Stefanos Tsitsipas (5) ha derrotat per 6-3, 7-6 (4) i 6-2 el tinerfeny Roberto Carballés i també ha passat a la tercera ronda.

La bielorussa Aryna Sabalenka, segona cap de sèrie, ha eliminat a la seva compatriota Iryna Shynanivich per 6-3 i 7-6 (4), mentre que la tercera favorita, la nord-americana Jessica Pegula, ha passat a la tercera eliminatòria al superar per 6-2 i retirada de l’italiana Camila Giorgi. La francesa Caroline Garcia (5) ha estat eliminada per la russa Anna Blinkova per 6-4, 3-6 i 5-7.

En el quadre de dobles la palafrugellenca Aliona Bolsova i la georgiana Oksana Kalashnikova han perdut el primer partit per 7-6 (5), 6-7 (5) i 4-6 contra les jugadores de Xina Taipei Latisha Chan i Hao-Ching Chan (14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)