Tennis

Schmiedlova barra el pas a Bolsova a Roland Garros

L’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova (100a de la WTA) ha barrat avui el pas de la palafrugellenca Aliona Bolsova (131a) en la segona eliminatòria de Roland Garros per 6-3 i 6-4 en 1h44 en un partit en que la catalana no ha rendibilitzat les seves oportunitats (3/12 en pilotes de break). Amb la derrota, ja no queden catalans en els quadres individuals del torneig parisenc. L’empordanesa ha començat molt malament i s’ha hipotecat amb un 4-0. Ha aixecat el cap guanyant tres jocs seguits amb dos trencaments i amb 5-3 ha tingut quatre pilotes de break per intimidar, però ha acabat cedint el primer parcial. L’eslovaca ha celebrat un nou break en el tercer joc del segon parcial i s’ha situat amb un amenaçador 3-1, però l’empordanesa s’ha aferrat a la pista i ha replicat amb el seu tercer trencament (3-3). L’alegria ha estat efímera i la catalana ha encaixat una nova ruptura en el joc posterior en un partit embogit en què el servei de totes dues ha estat molt volàtil. Schmiedlova, però, ha confirmat el trencament (5-3) i Bolsova ha salvat una pilota de partit en el novè joc (5-4). L’eslovaca ha segellat el triomf en la tercera oportunitat.

Marcel Granollers, a vuitens de dobles

En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos –desens caps de sèrie–, han progressat fins als vuitens de final de dobles superant per 6-0 i 6-3 a la parella italiana Bolelli-Fognini.

La catalana Rebeka Masarova, formant parella amb la bielorussa Lidziya Marozava, en canvi, han caigut per 5-7, 7-6 (4) i 6-2 contra les russes Veronika Kudermetova i Liudmila Samsonova (15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)