Taekwondo

El rosinc Joan Jorquera es penja el bronze en el mundial

El lluitador de Roses de 22 anys Joan Jorquera ha completat avui una gran actuació en el mundial de Bakú (Azerbaidjan) i s’ha penjat la medalla de bronze en la categoria de -63 quilos. Jorquera va obtenir el bronze l’any passat a Guadalajara (Mèxic) –en aquell torneig arrossegava una lesió muscular a la cama dreta–i confirma el seu bon estat de forma i les aspiracions de futur. El mundial de Bakú, a més, té un gran valor en la puntuació de la cursa olímpica cap a París 2024.

Jorquera ha superat per 2-0 el lluitador de San Marino Samuel Tarini en el primer combat i ha derrotat per 2-1 contra el representant de Mongòlia Chinzorig Dashdavaa en els setzens de final. Posteriorment, s’ha desfet en els vuitens del xilè Cristian Olivero per 2-1 i s’ha mostrat superior al croat Lovre Brecic –2-0: 6-3 i 16-12–en els quarts de final en un combat en què s’ha assegurat la medalla. en la semifinals, ha caigut per 2-0 (9-3 i 9-7) contra el tailandès Balung Tubtimdang, un lluitador amb una gran envergadura que li ha fet molt mal amb els atacs amb la cama. En la final, Tubtimdang ha perdut per 2-1 davant del turc Hakan Recberg, bronze als Jocs olímpics de Tòquio i que en les semifinals ha superat al veterà mexicà Carlos Navarro (2-0), que ha compartit el bronze amb Jorquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)