Tennis

Alcaraz sotmet Musetti i es classifica pels quarts de Roland Garros

Carlos Alcaraz (1) ha excel·lit contra el perillós i combatiu italià Lorenzo Musetti (18è de l’ATP i 17è cap de sèrie) i ha certificat l’accés als quarts de final de Roland Garros per 6-3, 6-2 i 6-2 en 2h08. El rival del murcià serà el grec Stefanos Tsitsipas (5), que ha esbandir l’austríac Sebastian Ofner per 7-5, 6-3 i 6-0 i arriba amb molta força a la cita. El duel serà la repetició de la final del Barcelona Open Banc Sabadell que va guanyar el murcià per 6-3 i 6-4.

El número 1 del mon ha començat amb un 0-2 en contra però ha encadenat cinc jocs seguits i ha enllestit el primer parcial. En el segon, s’ha avançat per 2-0, però Musetti ha començat a colpejar la pilota amb més força i ha replicat amb un break (2-2). Determinat, Alcaraz ha accelerat i ha tancat amb un parcial de 4-0. La superioritat d’Alcaraz ha prosseguit en el tercer acte. Tots dos s’han lluït durant tot el partit amb jugades de gran nivell a la xarxa exhibint el seu canell i molta profunditat i força en els seus cops des del fons de la pista, tot i que Alcaraz ha estat molt superior i ha jugat amb molta concentració, rendibilitzant molt bé els canvis de ritme, d’altures i les deixades. Una dada estadística il·lustrativa son els seus 42 cops guanyadors per 17 de Musetti quan tots dos han comès el mateix nombre d’errors no forçats: 23.

Paral·lelament, en la Suzanne-Lenglen, la ucraïnesa Elina Svitolina, que és la 192a de la WTA perquè ha estat temps inactiva –va ser mare fa set mesos–, ha superat la russa Daria Kasatkina (9) per 6-4 i 7-6 (5) i es jugarà la plaça de semifinalista contra la bielorussa Aryna Sabalenka (2), que va derrotar la nord-americana Sloane Stephens per 7-6 (5) i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)