Tennis

Swiatek, l’actual campiona, passa a quarts per la retirada de Tsurenko

L’ucraïnesa s’ha trobat malament en el primer set (5-1) i ha abandonat Roland Garros

Iga Swiatek, l’actual campiona de Roland Garros, s’ha classificat pels quarts de final per la retirada de Lesia Tsurenko en el primer set (5-1) quan només s’havia jugat mitja hora. L’ucraïnesa ha encaixat un 4-0 d’entrada i després de 4-1 ha demanat un temps mèdic, semblava marejada i sense força. L’hi han pres la pressió i l’hi han fet exercicis per ajudar-la a respirar. Lesia Tsurenko ha intentat continuar, però només ha aguantat un joc (5-1) i ha abandonat.

La polonesa, número 1 mundial, jugarà els quarts de final contra Coco Gauf, sisena favorita, en la repetició de la final de l’any passat. La nord-americana, ha derrotat per 7-5 i 6-2 l’eslovaca Anna Schmiedlova, que en la segona ronda va vèncer Aliona Bolsova. La tunisiana Ons Jabeur (7) només ha necessitat una hora i tres minuts per eliminar la nord-americana Bernarda Pera per 6-3 i 6-1, mentre que la jugadora de la Vall d’Uixó, Sara Sorribes, ha lluitat durant 3h51, però ha estat derrotada per 7-6 (3), 3-6 i 5-7 per la brasilera Beatriz Haddad Maia (14).

En el quadre masculí Holger Rune, sisè favorit, i Francisco Cerundolo (23) han lluitat durant quatre hores (3h59), i al final el danès s’ha imposat a l’argentí per 7-6 (3), 3-6, 6-4, 1-6 i 7-6 (7). El quart cap de sèrie i finalista l’han passat, Casper Ruud, ha necessitat tres hores i vint minuts per eliminar en només tres sets el xilè Nicolas Jarry per 7-6 (3), 7-5 i 7-5. En els quarts de final Holger Rune i Casper Ruud s’enfrontaran entre ells.

L’alemany Alexander Zverev, semifinalista les dues darreres edicions –l’any passat es va lesionar quan s’enfrontava a Rafa Nadal–, s’ha desfet del búlgar Grigor Dimitrov per 6-1, 6-4 i 6-3 en un duel entre dos tennistes campions del Masters. El bicampió de la cita de mestres (2018 i 2021) se les heurà amb l’argentí Tomas Martin Etcheverry, que ha superat el tennista japonès Yoshihito Nishioka per 7-6 (8), 6-0 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)