Tennis

Rebeka Masarova, als quarts del Solgironès per la via ràpida

La barcelonina (1) ha superat la suïssa Ylena In-Albon (6-1 i 6-1), i en la pròxima eliminatòria se les heurà amb l’argentina Nadia Podoroska (4)

Si en l’estrena havia necessitat tres sets, la barcelonina Rebeka Masarova (1) ha enllestit l’accés als quarts de final de l’Obert Solgironès WTA 125 per la via ràpida i n’ha tingut prou amb poc més d’una hora per acabar amb la resistència de la suïssa Ylena In-Albon, derrotada per un doble 6-1. Tampoc ha tingut gaire feina la seva pròxima rival, l’argentina Nadia Podoroska (5), que s’ha desfet de l’hongaresa Timea Babos, provinent de la prèvia, per 6-3 i 6-0.

Bassols i Maristany, eliminades

Masarova és l’única catalana que sobreviu en el quadre individual del torneig del CT La Bisbal. En el primer partit de la jornada ha perdut la barcelonina Guiomar Maristany, doble medallista d’or en els Jocs Mediterranis d’Orà, contra l’eslovena Kaja Juvan (6-4 i 6-2). En el tercer torn, la blanenca Marina Bassols tampoc no ha pogut amb la nord-americana Caroline Dolehide (4), que ha vençut per 6-4 i 6-3. Dolehide se les heurà en els quarts de final amb la neerlandesa Arantxa Rus (7), que ha superat l’austríaca Sinja Kraus, per 6-3 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)