Waterpolo

Sanahuja, més pólvora per a l’Atlètic Barceloneta

Waterpolo. El canoner terrassenc de 22 anys, provinent del CN Sabadell, reforçarà el joc ofensiu del conjunt d’Elvis Fatovic

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, tercer en la fase final de la Champions de Belgrad, ha exhibit la millor defensa de la competició, però vol fer un pas endavant en el joc ofensiu i ahir va anunciar la incorporació d’un reforç de luxe, l’internacional Bernat Sanahuja (Terrassa, 2000), provinent del CN Sabadell i un dels joves valors del waterpolo català. Sanahuja ja va protagonitzar un traspàs sonat el 2020, quan als 19 anys va pagar la clàusula de rescissió per desvincular-se del CN Terrassa i fitxar pel CN Sabadell. En aquestes tres temporades ha continuat creixent i ha estat un dels artífexs dels grans resultats del conjunt dirigit per Quim Colet. Ara fa un pas més en la seva carrera amb la incorporació a les files del gran dominador del waterpolo català i estatal. “Estic molt content de formar part del Barceloneta. És una oportunitat única i espero seguir creixent com a jugador i guanyar molts títols.” Sanahuja engrossirà el pes de l’equip mariner en la selecció espanyola, en la qual ja ha segellat un títol mundial i un subcampionat europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)