Tennis

Masarova, als quarts del Solgironès per la via ràpida

Tennis. La barcelonina supera la suïssa In-Albon, per un doble 6-1, i rubrica una jornada rodona a la Bisbal amb l’accés a la final de dobles amb Bolsova

Si en l’estrena havia necessitat tres sets, la barcelonina Rebeka Masarova (1) va enllestir l’accés als quarts de final de l’obert Solgironès WTA 125 per la via ràpida i en va tenir prou amb poc més d’una hora per vèncer la resistència de la suïssa Ylena In-Albon, derrotada per un doble 6-1. Tampoc va tenir gaire feina la seva pròxima rival, l’argentina Nadia Podoroska (5), que es va desfer de l’hongaresa Timea Babos, provinent de la prèvia, per 6-3 i 6-0. La jornada va ser rodona per a Masarova perquè en el quadre de dobles, formant parella amb la palafrugellenca Aliona Bolsova, va certificar el pas a la final després de vèncer les colombianes Yuliana Lizarazo i María Paulina Pérez (7-5 i 7-6). Les altres finalistes són les nord-americanes Caroline Dolehide i Diana Shnaider, que van sortir guanyadores del duel amb la russa Irina Khromatxeva i la neerlandesa Bibiane Schoofs (6-0 i 6-3).

Derrotes catalanes

Masarova és l’única catalana que sobreviu en el quadre individual del torneig del CT la Bisbal. En el primer partit de la jornada va perdre la barcelonina Guiomar Maristany, doble medallista d’or en els Jocs Mediterranis d’Orà, contra l’eslovena Kaja Juvan (6-4 i 6-2). Maristany havia accedit a la fase principal del torneig del CT la Bisbal gràcies a una invitació. En el tercer torn, la blanenca Marina Bassols tampoc no va poder vèncer la nord-americana Caroline Dolehide (4), que va guanyar per 6-4 i 6-3. Juvan jugarà els quarts de final contra l’hongaresa Panna Udvardy (3), que va necessitar tres sets per eliminar la georgiana Ekaterine Gorgodze (5-7, 6-0 i 6-1), que provenia de la prèvia. Pel que fa a Dolehide, se les haurà amb la neerlandesa Arantxa Rus (7), que va superar l’austríaca Sinja Kraus, per 6-3 i 7-5.

En els últims partits de la jornada va quedar definit el duel de quarts de la part baixa del quadre. La suïssa del RCT Barcelona Jil Teichmann (2) no va fallar contra la russa Erika Andreeva (6-3 i 6-2) i buscarà una plaça per a la semifinal contra l’argentina María Carlé, que va sotmetre l’alemanya Tamara Korpatsch (8) per 7-6 i 6-4. La tennista germànica va ser l’única cap de sèrie de la jornada que no va poder continuar endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)