Handbol

Pablo Urdangarin fitxa per dues temporades pel Fraikin BM Granollers

Feia temps que era un secret a veus, però no s’ha fet oficial fins avui que el Fraikin BM Granollers és la pròxima destinació del jove extrem del Barça Pablo Urdangarin, de 22 anys. El jugador barceloní ja es va comprometre fa mesos amb el club vallesà, però havia d’esperar que expirés la vinculació amb el Barça per signar el nou contracte. Urdangarín, que lluirà el número 77, s’incorpora amb la carta de llibertat i ha fitxat per dues temporades (2023-25) per l’equip que dirigeix Antonio Rama i que aquest curs ha assolit el subcampionat de la lliga europea.

Tot i tenir fitxa del filial blaugrana, Urdangarin va tenir força protagonisme en el primer equip durant la primera meitat de curs, atès els problemes físics d’Aleix Gómez. Amb el jugador sabadellenc ja recuperat i l’eslovè Blaz Janc com a altre inquilí de l’extrem dret del Palau Blaugrana el seu hàbitat va tornar a ser el Barça Atlètic.

En les dues últimes temporades, Urdangarin ha marcat 53 gols en 29 partits al Barça. Abans d’arribar al club blaugrana, ja havia jugat en el Nantes i en el filial del Hannover, el primer equip del qual aleshores dirigia Carlos Ortega. Ràpid i molt versàtil (1,94 m i 85 kg), amb aquesta incorporació i després de la baixa de Víctor de Sande, Rama s’assegura dos extrems esquerrans de gran nivell, ja que compartirà posició amb Sergi Franco. Urdangarin s’ha adreçat en català als aficionats del seu nou equip: “Afició, us espero al Palau la temporada que ve. Orgull BMG.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)