Tennis

Masarova remunta contra Podoroska i ja és a semifinals de l’obert Solgironès

La barcelonina (3-6, 7-6 i 6-4) pateix de valent per superar l’argentina i en la penúltima eliminatòria se les heurà amb l’hongaresa Panna Udvardy

La barcelonina Rebeka Masarova (1) ha signat una victòria molt soferta contra l’argentina Nadia Podoroska (5) per obrir-se camí fins a les semifinals de l’Obert Solgironès WTA 125, al CT La Bisbal. La principal favorita ha hagut de remuntar un set en contra (3-6, 7-6 [4] i 6-4) en 2h29 de joc per tombar la resistència de la seva rival. Amb un vent constant, Masarova no s’ha acabat de trobar còmode amb el servei, la seva principal arma, i Podoroska, molt lluitadora, l’ha portat fins al límit.

Després de cedir el primer parcial, Masarova ha pres la iniciativa (5-3), però ha perdonat fins a tres pilotes de set en el novè joc i no ha pogut restablir l’equilibri fins al desempat. En l’últim set, la barcelonina ha segellat un break en el segon joc, però la de Rosario ha replicat en el quart (2-2). A partir d’aquí, totes dues han conservat el servei fins que Masarova ha sentenciat en el desè joc. La cap de serie número u s’ha mostrat més consistent en el tram final i ha certificat els dos últims jocs en blanc.

Masarova es jugarà demà l’accés a la final contra l’hongaresa Panna Udvardy (3), que ha superat l’eslovena Kaja Juvan, per 7-6 i 6-1 (1h35).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)