Tennis

Alcaraz es lesiona en el tercer set de la semifinal i Djokovic lluitarà pel títol de Roland Garros

El número 1 mundial continua jugant fins al final i és derrotat pel serbi per 3-6, 7-5, 1-6 i 1-6

Carlos Alcaraz s’ha lesionat en el segon joc del tercer set de la semifinal de Roland Garros, ha volgut acabar el partit i ha acabat perdent per 3-6, 7-5, 1-6 i 1-6 contra Novak Djokovic que ha passat a la final i lluitarà pel títol a París. En els dos primers sets el número 1 mundial i el tercer del rànquing ATP ha donat molt d’espectacle, han fet un joc d’alt nivell, i ha mostrat al públic que estaven en bona forma i amb ganes de guanyar. Tot ha canviat en l’inici del tercer set quan Alcaraz s’ha fet mal a la cama dreta. Primer semblava que el murcià no podria seguir i hauria d’abandonar, però ha intentat continuar jugant i s’ha mantingut a la pista fins al final, tot i perdre clarament els dos darrers sets.

El serbi ha començat dominant la primera mànega, s’ha avançat amb un 1-4 després d’un break en el quart joc, i no ha deixat que el murcià li fes cap trencament, tot i que ha tingut diverses boles per fer-ho. Novak Djokovic s’ha avançat amb un 3-6. El segon set ha estat molt més anivellat i amb cops espectaculars per part dels dos rivals que no volien cedir ni un pam. Carlos Alcaraz s’ha avançat (5-3) amb un trencament i el serbi l’hi ha tornat el break en el joc següent i ha anivellat el partit. Un nou trencament molt treballat en el dotze lloc ha portat el 7-5 i ha anivellat el partit.

Després de perdre el segon joc del tercer set, Carlos Alcaraz ha patit una estrebada a la cama dreta i per ser atès amb un temps mèdic ha hagut de regalar el joc en que servia a Novak Djokovic que s’ha situat amb un 1-2. El número 1 mundial ha tornat a la pista i ha continuat jugant, però se l’ha vist minvat físicament, ha tornat a ser atès, i ha cedit el tercer set per un clar 1-6, sense cap opció d’entrar en joc. En el descans abans del quart set el murcià ha anat als vestidors i ha tornat a la pista una mica més recuperat. Carlos Alcaraz ha tingut una mica més de mobilitat, però ha estat descentrat, i sense cap opció de lluitar per la victòria. Novak Djokovic s’ha emportat el set per 1-6 i la classificació per la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)