Tennis

Rebeka Masarova sobreviu a l’obert Solgironès

Tennis. Sense fer un joc brillant, la barcelonina ja és a semifinals després de sotmetre l’argentina Nadia Podoroska en tres sets (3-6, 7-6 i 6-4)

La barcelonina Rebeka Masarova (1) va signar una victòria molt soferta contra l’argentina Nadia Podoroska (5) per obrir-se camí fins a les semifinals de l’obert Solgironès WTA 125, al CT la Bisbal. La principal favorita va haver de remuntar un set en contra (3-6, 7-6 [4] i 6-4) en 2h29 de joc per tombar la resistència de la seva rival, que té en el seu palmarès les semifinals individuals de Roland Garros 2020 i de dobles 2021. Amb un vent constant, Masarova no es va acabar de trobar còmoda amb el servei, la seva principal arma, i Podoroska, molt lluitadora, li va exigir fins al límit. L’única catalana supervivent en el quadre es jugarà l’accés a la final contra l’hongaresa Panna Udvardy (3), que va superar l’eslovena Kaja Juvan per 7-6 i 6-1 (1h35).

Després de cedir en un primer parcial sense control, Masarova va prendre la iniciativa en el segon (5-3), però va perdonar fins a tres pilotes de set en el novè joc. En el desempat (7-4) ja no va fer més concessions per restablir l’equilibri. En l’últim set, la barcelonina va segellar un break en el segon joc, però la de Rosario va replicar en el quart (2-2). A partir d’aquí, totes dues van conservar el servei fins que Masarova va sentenciar en el desè joc. La cap de serie número u es va mostrar més consistent en el tram final i va certificar la victòria amb dos últims jocs en blanc. Sense fer un joc brillant, i amb diverses errades, va ser un triomf de supervivència.

Teichmann, eliminada

En la part baixa del quadre, la sorpresa la va protagonitzar la també argentina María Carlé, que es va desfer de la suïssa del RCT Barcelona Jil Teichmann, segona cap de sèrie, en tres sets (2-6, 6-4 i 6-2). Carlé jugarà la semifinal contra la neerlandesa Arantxa Rus (7), que es va imposar a la nord-americana Caroline Dolehide (4), per 2-6, 6-2 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)