Tennis

Ruud mostra la seva superioritat davant Zverev i passa a la final de París

El noruec s’imposa per 6-3, 6-4 i 6-0 en una semifinal molt seriosa

Casper Ruud s’ha classificat per la seva segona final consecutiva de Roland Garros al superar clarament per 6-3, 6-4 i 6-0 Alexander Zverev. El noruec, de 24 anys i quart favorit, ha estat molt superior a l’alemany (22), de 26 anys, que disputava la seva tercera semifinal seguida, però que només ha inquietat una mica en el segon set. Casper Ruud s’enfrontarà a Novak Djokovic en la final de demà (15 h Eurosport).

El noruec ha aprofitat els problemes amb el servei de l’alemany en els primers jocs i s’ha avançat amb un 4-1, que ha estat definitiu per emportar-se el primer set (6-3). En la segona mànega Alexander Zverev ha millorat el seu joc, ha intentat dominar els punts i per moments ho ha aconseguit. Casper Ruud ha mantingut el seu nivell, sense cops espectaculars, però sense errades i ha aprofitat les seves oportunitats per guanyar el segon set (6-4). L’alemany ha desaparegut de la pista en el tercer set i el noruec amb bons cops de dreta i més errades d’Alexander Zverev s’ha imposat per 6-0, i ha passat a la final després de 2h09 de semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)