Tennis

Masarova claudica davant de la fiabilitat d’Udvardy

Tennis. L’hongaresa es jugarà avui el títol (11 h) de l’obert Solgironès contra la veterana neerlandesa Arantxa Rus, que supera l’argentina Carlé

La cap de cartell de l’obert Solgironès WTA 125 del CR La Bisbal, la catalana Rebeka Masarova (1) –71a de la WTA–, va cometre massa errors i va perdre contra l’hongaresa de 24 anys i 97a de la WTA Panna Udvardy (3) per un doble 6-4 en la primera semifinal. Udvardy jugarà avui (11 h) la final contra la veterana neerlandesa de 32 anys Arantxa Rus (7), que va derrotar la combativa argentina de 23 anys i 151a de la WTA María Lourdes Carlé per 6-1, 4-6 i 6-3. Rus ja té experiència en el torneig empordanès, en el qual va jugar la final del 2021, en què va caure contra la talentosa russa Irina Khromatxeva.

Freda i erràtica, la catalana no va estar fina en el primer set, sobretot des que va desaprofitar l’oportunitat de trencar en el quart joc. Udvardy, en canvi, va segellar el seu primer break en el joc posterior i ja no va cedir la iniciativa (6-4), força més consistent però sense fer res de l’altre dijous. Masarova va reaccionar amb virulència en el segon parcial, amb un break en el segon joc i la confirmació en blanc (3-0), trobant l’equilibri entre una major profunditat, l’acceleració de la seva poderosa dreta i el marge de seguretat. L’hongaresa va incrementar sensiblement el seu nombre d’errors no forçats fins que va reviscolar a partir de la consistència i Masarova es va anar diluint. Udvardy va intimidar consumant un trencament en el setè joc (4-3) i va sentenciar amb un altre break en el novè (5-4) aprofitant els dubtes i els nervis de Masarova, absolutament descentrada i que ja no va fer res més de bo.

Dobles: derrota catalana

En la final de dobles, la barcelonina Rebeka Masarova i la palafrugellenca Aliona Bolsova van perdre per 7-6 (5) i 6-3 contra la russa Diana Shnaider i la nord-americana Caroline Dolehide.

LA DADA

Rus ja va jugar la final del 2021, en què va perdre contra la russa Khromatxeva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)