Ciclisme

Ingrid Ruiz (Massi Tactic Academy), campiona de Catalunya en ruta a Bescanó

Ingrid Ruiz (Massi Tactic Academy) ha guanyat aquesta tarda el campiona de Catalunya en ruta 2023 de ciclisme a Bescanó sobre un recorregut de 107 quilòmetres. La prova ha aplegat una vuitantena de ciclistes de totes les categories. El campionat l’ha organitzat l’Escola de Ciclisme de Bescanó amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bescanó. Ruiz succeeix en el palmarès a Emma Ortiz.

Català de BTT XCO a Castell d’Aro

Per un altre costat, el campionat de Catalunya BTT XCO per a totes les categories es disputa avui a Castell d’Aro (Baix Empordà) organitzat pel Club Ciclista Platja d’Aro i repartirà els títols de les categories cadet, júnior, sub 23, elit i màster. L’escenari escollit per coronar els nous campions de Catalunya serà el mateix que el mes d’abril va acollir la tercera data de l’Open Girona BTT. El recorregut té una primera volta més llarga, de 2,5 quilòmetres, que servirà per poder estirar els grups i enfilar ja el que és el circuit. Situat a la falda del Turó d’en Ribes, el circuit es desenvolupa en la seva totalitat per corriols, trepitja els tres municipis de la Vall d’Aro (Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro) i té una distància de 5,6 quilòmetres amb un desnivell de 171 metres per volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)