Més esport

CROS

CIRCUIT GIRONÍ

Pocs canvis per a la vintena edició

Enguany seran onze les cites, la primera de les quals serà a Olot, el 31 d'octubre

El circuit gironí de cros tindrà aquest any una prova menys que l'edició passada, en què Santa Cristina d'Aro es va estrenar en el campionat. Sense la seu empordanesa, la temporada de cros a Girona començarà el dia 31 d'aquest mes a Olot. La segona de les cites serà a Santa Coloma de Farners –és el més antic i arribarà a la 37a edició– el 7 de novembre, mentre que a Sant Hilari es disputarà el diumenge 14 de novembre. El circuit de cros arribarà a Girona el 21 de novembre i set dies més tard se celebrarà la cita de Salt. La primera de les curses del mes de desembre es farà el dia 5 a Riudellots de la Selva, mentre que tres dies després es farà la prova de Malgrat de Mar. El circuit serà a Ventalló l'11 de desembre, i a Caldes de Malavella –l'altre dels clàssics del circuit– es farà el 19 de desembre. Aquesta serà la cita que servirà també com a campionat gironí de l'especialitat.

L'organització, que anirà a càrrec un any més del Consell Esportiu de la Selva –amb Manel Fernández com a màxim responsable–, ha deixat per a l'any 2011 dues proves. El dia 9 de gener es farà la de Banyoles, mentre que el 5 de febrer és la reservada a Vidreres.

El campió sènior masculí de la passada edició del circuit és l'atleta del Lloret la Selva Paco Tugores, que va sumar 132 punts. Va seguir-lo l'atleta del CA Castellar Xavi Planas, amb 111 punts, i rafa Cañizares, del Salt Esports Parra. La campiona sènior femenina va ser l'atleta de Vidreres Bàrbara Ramon (AA Catalunya), que va acumular un total de 140 punts, mentre que Nuri Soler, del Lloret la Selva, va ser la segona amb 123 punts. La tercera posició final de l'edició del 2009 va quedar a mans de Natàlia Rodríguez, dels Lluïsos de Gràcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)