Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

COPA DEL REI

Decideixen els penals

Màxima emoció en la primera jornada de la copa del Rei d'hoquei sobre herba que se celebra a les centenàries instal·lacions del CD Terrassa. Tres enfrontaments de quarts de final es van haver de decidir en la fatídica tanda de penals stroke després de la igualtat mostrada durant els 70 minuts de joc. L'Atlètic de Terrassa i el RC Polo de Barcelona, que es veuran les cares en el derbi català de semifinals, i el Complutense van ser els beneficiats de la loteria dels penals.

Els polistes van estar contra les cordes durant bona part del segon temps del partit. El RS Tenis es va avançar fins a dos cops en el resultat i només un gol de Quemada en l'últim instant va igualar el partit (2-2) i el va conduir al punt fatídic. Allà els del Polo van estar més encertats i es van acabar imposant després de sis llançaments (3-4). L'Egara i l'Atlètic també van signar taules al final del temps reglamentari (1-1), ja que després d'una primera part sense gols, l'egarenc Fustagueres va igualar el gol anotat pel groc Florian Michel. Només els strokes van evitar que el campió caigués de bon començament (4-2). Com si no s'hagués de trencar la sèrie, l'últim partit també es va resoldre per penals. El Complutense i el CD Terrassa van empatar a dos gols i es van jugar l'accés a semifinals per strokes. El Complutense va estar més encertat (4-3) i es trobarà, en el derbi madrileny, amb el Club de Campo, que es va desfer de Las Palmas (2-1).