Més esport

DUATLÓ

Rodríguez i Ollé, a Sant Joan

Aquest diumenge es va disputar a Sant Joan de les Abadesses el campionat de Catalunya de grups d'edat, prova que van guanyar Sergi Rodríguez, del CT Manresa, en nois i Dolça Ollé (CN Reus Ploms), en noies. Aleix Domènech (CN Olot) va vèncer en la categoria de fins a 16 anys, mentre que dels gironins va destacar la primera posició de Núria Pubill, del Sant Joan de les Abadesses, en el grup de 25 als 29 anys.

La participació en la prova va ser àmplia. Fins a 276 duatletes van competir en els diversos grups d'edat. El duatló tenia tres trams, un primer de 5 quilòmetres a peu, un segon de 20 quilòmetres en bicicleta i, el tercer, un altre cop a peu, dos quilòmetres més. Molt competida va ser la cursa femenina en què les cinc primeres van entrar en el mateix minut.